Training Travelport


Cursurile organizate de Travelport va ofera accesul la cunostinte care va permit sa oferiti clientilor dvs. servicii de calitate cu ajutorul produselor noastre. Evolutia profesionala permanenta este esentiala pentru agentii care doresc sa-si extinda optiunile in cariera in industria turismului si sa fie la curent cu progresele si noutatile din domeniu.

Serviciile noastre de training acopera o paleta diversificata de posibilitati de instruire, de la cursurile traditionale in laborator si continuand cu cele virtuale conduse de instructor in sistem "application sharing" care ofera confortul participarii din agentie fara a fi necesara deplasarea. Nu in ultimul rand, sistemul E-learning pune la dispozitia clientilor o varietate de lectii interactive care pot fi parcurse oricand in functie de disponibilitatea si ritmul fiecarei persoane.

Travelport organizeaza de asemenea cursuri personalizate in functie de solicitarile si necesitatile agentiilor. Flexibilitatea si promptitudinea departamentului de training in organizarea de cursuri cu continut personalizat este cunoscuta si apreciata de catre clientii nostri. 

Pentru solicitarea organizarii unor cursuri care nu sunt programate in perioada urmatoare trimiteti un email la adresa Florin.Schiopu@travelport.com
 
Pentru termenii si conditiile de inscriere si participare la cursuri click aici